Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/kompetenceinstituttet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258
Merete Hessel – Kompetenceinstituttet

Merete har været chef i private virksomheder med ansvar for it, undervisning og uddannelse samt været offentligt ansat i myndighedsfunktioner med borgerkontakt. Merete er uddannet psykoterapeut og certificeret i flere erhvervspsykologiske værktøjer. Merete har endvidere baggrund som bestyrelsesformand samt som kriserådgiver. Forfatter til lærebogen “Undgå konflikter med borgere” og specialist i forebyggelse og håndtering af konflikter, herunder vold, trusler og chikane mod offentlige ansatte samt specialist på pædagogiske virkemidler i voksenuddannelse.
Merete er også forfatter til bogen “Virkemidler i voksenundervisning – 7 trin til at lykkes” henvendt til voksenundervisere og uddannelsesansvarlige. Bogen er baseret på pædagogisk indsigt samt personlig erfaring fra mange tusind deltagere i voksenundervisningforløb med fokus på det, der skaber læring.

Merete Hessel
mh@k-ki.dk
Tlf.: 21 537363